Üdvözöllek

Szia!
Bernadett vagyok, üdvözöllek a blogomon! 🙂

Nem szeretnélek a személyes adataimmal untatni, ha kíváncsi vagy, a Rólam menüpontban megtalálod a válaszokat az olyan gyakori kérdésekre, mint „ki vagyok”, „mit tanultam”, „hol éltem korábban”. Most azonban egy másik szemszögből szeretnék bemutatkozni. Ha valaki arra kérne, hogy egyetlen állításban foglaljam össze a személyiségemet, azt mondanám, hogy a művészet az életem. Szeretek MINDENT, ami vizuális benyomást vált ki; imádom az antik freskókat, a gótikus rózsaablakokat, a vibráló impresszionizmust és az absztrakt festményeket, a lenyűgöző élénk fényképeket és a minimalista monokróm nyomatokat. Számomra minden műalkotás egy kimerevített pillanatkép, mely magába sűríti az adott korszak domináns érzéseit, álmait, vágyait; és a művészet ezáltal az alkotó és a megfigyelő közös nyelvévé és az emberi önkifejezés legmagasabb rendű formájává válik.

Az Atelier Blogot azzal a céllal hoztam létre, hogy személyesebbé tegyem a weboldalt, és még jobb élményben legyen részed, amikor ellátogatsz ide. Az „atelier” szó műtermet vagy műhelyt jelent, vagyis azt a speciális helyszínt, ahol a tervek megvalósulnak, az álmok valóra válnak és lenyűgöző műalkotások formálódnak. Az atelier a kultúrák, nézőpontok és irányzatok olvasztótégelye; egy hely a meditációra, a vágyakozásra, a beszélgetésre és az alkotásra. Egy csodálatos hely, ahol rengeteg tényezőnek kell találkoznia az elképesztő eredmény elérése érdekében.

Ezen a platformon szeretnék neked bepillantást nyújtani a művészeti iparba és annak legújabb trendjeibe. Hamarosan beavatlak a művészeti befektetések és a piacot mozgató gazdasági folyamatok rejtelmeibe. Később mesélek majd a műtárgyak gyűjtésével kapcsolatos különféle témákról, valamint rendszeresen megosztom veled a készülő műveimmel és a közelgő kiállításaimmal kapcsolatos aktuális információkat. Ezenkívül is rengeteg érdekes témát érintek majd a bejegyzésekben, tippeket és trükköket mutatok a belsőépítészettel és a műalkotások elhelyezésével kapcsolatban, mesélek a díszítésről és a tértervezésről, valamint a művészet és a személyiség kapcsolatát is érintjük majd.

Terveim szerint 2-4 hetente írok majd egy-egy újabb bejegyzést. Alig várom, hogy elküldd nekem a javaslataidat és értékes észrevételeidet!