LESZ-MÜLLEK ART

A Lesz-Müllek Art független művészeti stúdiót 2019-ben a Közel-Keleten (Dhahran, Szaúd-Arábiai Királyság) alapította Lesz-Müllek Bernadett magyar művész, saját kortárs műalkotásainak népszerűsítésére. A művész és a stúdió több különböző művészeti show-n és kiállításon képviseltette már magát a régióban.

Bernadett 2021-ben áttette stúdiójának székhelyét Közép-Európába (Budapest, Magyarország).

A Lesz-Müllek Art legfőbb küldetése, hogy a képzőművészetet közelebb hozza a közönséghez. A művész festményei elsősorban azoknak a kifinomult ízlésű, a modern művészetek iránt érdeklődő embereknek szólnak, akik műalkotások segítségével szeretnék személyessé varázsolni az őket körülvevő tereket. Épp ezért nincs két egyforma alkotás, minden festményt gondos egyedi tervezés alapján készít el Bernadett. A művek rendkívül vegyes képet mutatnak, hiszen a leendő tulajdonosuk igényeit figyelembe véve, az ő felfogását és gondolatait a saját fantáziáján átszűrve hozza létre őket a művész.

további információk a művészről

Kedves Művészet Kedvelő Barátom,

Üdvözöllek az oldalamon! Javaslom, hogy mindenképp keresd fel a Galéria menüpontot, ahol megtalálod a legújabb festményeimet. Ha szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, eseményekről, iratkozz fel a hírlevelemre, illetve kövesd a stúdió közösségi média felületeit. Kérlek, oszd meg velem a véleményedet, javaslataidat a weboldallal kapcsolatban!

Kellemes böngészést kívánok!

MÉDIAMEGJELENÉSEIM

Itt találkozhattál velem

Az utóbbi időszak rendkívül izgalmasan telt nálam. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az elmúlt fél évben több média csatornán is találkozhattál velem.
Csupán néhányat megemlítve a Lakáskultúra, az Üzlet & Utazás, és a Most.hu oldalán is megjelentem.