A számla kiegyenlítését követően kerül sor a termék csomagolásra, majd szállítására az általad megadott szállítási címre.

Egyedi festmény rendelés esetén szintén az info@leszmullekart.hu email címen tudod felvenni velem a kapcsolatot. A weboldalon az egyedi festmény menüpont alatt megadhatod a preferenciáidat, mely üzenetben szintén automatikusan elküldésre kerül. Az ezt követő egyeztetéseken kiválasztásra kerül a méret, szín és a választott technika, hogy pontosan illeszkedjen a kép az igényeidhez.

Az egyeztetést követően 1-2 napon belül minden festményhez egyedi árajánlat készül. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Ha az árajánlatot elfogadod, akkor a megrendelést a vételár kifizetésével véglegesítheted. A különböző munkafázisokban számos fotó készül, amelyeket megküldök részedre. A festmény készülte során több alkalommal konzultálunk. Amint a végleges festmény elkészült, egyeztetjük a szállítást.

Nem, nincs szükség regisztrációra.

  • a megvásárolni kívánt festmény neve,
  • a vezetékneved és a keresztneved,
  • a telefonszámod (a futárszolgálattal történő kapcsolattartás érdekében),
  • a cégjegyzékszám (céges megrendelés esetén),
  • adószámod (amennyiben rendelkezel vele),
  • a pontos szállítási cím (irányítószám, város, út/utca, házszám, emelet, ajtó megadásával)

Kérjük minden információt adj meg, hogy a szállító könnyen el tudja juttatni a festményt.

Igen, a rendelésről egy visszaigazoló emailt kapsz. Így lehetőséged van ismételten ellenőrizni a saját, valamint a megvásárolni kívánt festmény adatait.

Banki átutalással (előre utalás) tudsz fizetni.

Az elektronikus számlát a rendeléskor megadott adatok alapján állítom ki, és a megadott e-mail címedre küldöm el.

Magyarország területén a szállítás 30.000.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A kiszállítás egyszeri kiszállításra vonatkozik. Ha az egyeztetett napon és időpontban a te hibádból meghiúsul az átadás, a következő szállítás díjtétele kiszámlázásra kerül.

Egyelőre Magyarországra szállítok, de dolgozom azon, hogy az országon kívül is elérhetőek legyenek a festményeim. Külföldi cím esetén a díjszabás az elérhető nemzetközi szállítmányozási vállalatok aktuális díjszabása alapján.

  • Kész festmény esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 8-15 munkanap.
  • Egyedi festmény esetén átlagosan 3-4 hét. Amint a festmény elkészült, felveszem a kapcsolatot veled.

Igen. A futárszolgálatnak történő átadást követően emailt küldök a termék átadásáról és a várható teljesítési határidőről.

A csomagot gondosan vizsgáld meg az átvétel előtt. Amennyiben a csomagolás sérült, ne vedd át és küldd vissza a szállítóval. A sérült csomagról kérem, hogy vegyetek fel jegyzőkönyvet. Utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni.

Minden esetben ellenőrizd a rendelt festményt 24 órán belül. Ha sérült, hibás vagy hiányos a műalkotás, azonnal jelezd azt felém az átvételt követő 24 órában. Ha nem érkezik bejelentés az átvételt követő 24 órában, ezzel kapcsolatban reklamációt nem áll módomban elfogadni.

Keress az info@leszmullekart.hu email címen, vagy a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségen!

Kész festmény vásárlása esetén a megvásárolt műalkotást a kézhezvételtől számított 14 napon belül tudod visszaküldeni. Felhívjuk a figyelmedet, hogy kizárólag sértetlen festményt áll módomban visszavenni. Amennyiben elállsz a vásárlástól, a festmény vételárát kizárólag banki utalással tudom visszautalni, a visszaküldött sérülésmentes festmény beérkezését követő 30 napon belül, forint bankszámlára.

Nem, rendelhető festményekre nem vonatkozik az elállási jog. Az elállási jog csak a weblapon található kész termékekre vonatkozik. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 14/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja alapján előre nem gyártott termék esetén nem illeti meg az elállási jog az Ügyfelet, ha a termék az Ügyfél kifejezett kérésére került előállítására, vagy olyan termék esetében, melyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

 

További kérdés esetén, kérem vedd fel velem a kapcsolatot!

info@leszmullekart.hu