Lakberendezőként hivatásod során bizonyára nagyon sokszor kell műalkotások közül választanod, megtalálnod a legmegfelelőbbet egy adott térbe. Ez nem könnyű feladat, hiszen nagyon sok mindennek passzolnia kell. Szeretném megkönnyíteni a dolgod, meséld el nekem, hogy hova, kiknek szánod az alkotást, és elkészítem, amit megálmodtál. Így biztosan jól mutat majd az enteriőrben és garantáltan egyedi lesz.

A Lesz-Müllek Art független kortárs művészeti stúdiót 2019-ben a Közel-Keleten alapítottam saját műalkotásaim népszerűsítésére. 2021-ben áttettem a székhelyemet Budapestre, így most már Magyarországon is könnyen elérhetőek a festményeim.

Küldetésemnek érzem, hogy a képzőművészetet közelebb hozzam a közönséghez. Festményeim elsősorban azoknak a kifinomult ízlésű, a modern művészetek iránt érdeklődő embereknek szólnak, akik műalkotások segítségével szeretnék személyessé varázsolni az őket körülvevő tereket. Lakberendezőként biztosan tudod, hogy mennyire fontos, hogy az enteriőrben elhelyezett műalkotás, amellett, hogy illeszkedik a környezetébe, egyedi legyen. Csakis így alakulhat ki a tulajdonosában az az érzelmi kötelék, melynek köszönhetően a lakásból igazi otthon, a kopár dolgozószobából hangulatos tárgyaló válik.

Szeretek a színekkel kísérletezni, játszani, mindig a harmóniát, az egyensúlyt keresem, életem minden területén ennek elérésére törekszem. Hiszek abban, hogy a tökéletesen illeszkedő festmény az adott helyiség lelke, ez varázsolja igazán élővé. Épp ezért nincs két egyforma alkotásom, minden művemet gondos, egyedi tervezés alapján készítem el, így ha kiválasztasz egy alkotást, mivel csak egyetlenegy készült belőle, biztosan nem fog „szembejönni” más enteriőrökben. Ez pedig garantálhatja a megrendelő elégedettségét. Pontosan ezért mutatnak a műveim rendkívül vegyes képet, hiszen a leendő tulajdonosuk igényeit figyelembe véve, az ő felfogásukat és gondolataikat a saját fantáziámon átszűrve hozom létre őket.

egyedi ajánlatot kérek

Biztos vagyok benne, hogy sokszínű portfóliómban meg fogod találni azt a stílust, irányzatot, kompozíciót, amit megálmodtál. Természetesen, ha megtetszik egy meglévő képem, és úgy gondolod, hogy jól mutatna egy általad berendezett térben, azt is választhatod, de biztosan te is tudod, mennyire nehéz megtalálni a tökéletes művet. Talán még el sem készült. Ezért azt javaslom, hogy használd ki a lehetőséget, és kérj egy egyedi művet, ami igazán kiemeli és betölti majd a teret. Találjuk ki együtt, hogy mi lenne a legtökéletesebb! A korábban eladott képeimhez hasonló festményt is rendelhetsz, de pontosan ugyanolyat nem, ez viszont még előny is lehet, hiszen még inkább az igényeid, elképzeléseid szerint készíthetem el az alkotást.

Egyedi festmény rendelése esetén mindig egy személyes konzultációval indul a folyamat, ahol elmesélheted nekem, hogy milyen térben szeretnéd majd a képet elhelyezni, kik élnek ott, milyen stílusú otthonról vagy irodáról van szó. Megnézzük, hogy mik a lehetőségek, és együtt kitaláljuk, hogy mi lenne a legmegfelelőbb stílus, téma, méret, színvilág.

Minden esetben személyesen konzultálunk, így a lehető legpontosabban megismerem az elképzeléseidet.

Ha több, hasonló stílusú alkotásra van szükséged, egy helyen beszerezheted őket.

Az egyedi festmények biztosan tökéletesen illeszkednek majd az enteriőr stílusához.

Időt és energiát spórolhatsz, nem kell napokig, hetekig keresgélned, nem kell végigjárnod rengeteg galériát

Együttműködésünk esetén részesedést biztosítok az értékesítésből.

ÍRJ NEKEM!