Áprilisi Capriccio – Április 21. 18:00 MagNet Ház

Áprilisi Capriccio – Április 21. 18:00 MagNet Ház

Kedves Művészetkedvelő Barátunk! Kedves Érdeklődő!

Eddig sosem látott, eredeti Lesz-Müllek Art festményekkel, és egy igazán pezsgő, különleges kiállítás megnyitóval egybekötött könyv- és divatbemutatóval várunk téged április 21-én18.00 órától a város szívében található MagNet Házba.

Részesévé válhatsz a lélegzetelállító színkombinációk, a varázslatos hangulatok, és a tavaszi pezsgés üdítő világának. Üde színek, vibráló atmoszféra, különleges technikákkal kézzel festett absztrakt festmények, szárnyaló jelzők és szóképek, és a lét esszenciáját kutató versek. Stílusos vonalvezetés, formabontó tavaszi kollekció. Lágy zene, tavaszköszöntő szólamok zongorán és hegedűn. Mindezek felfedezhetőek lesznek a Lesz-Müllek Art egyedi absztrakt festményeit bemutató kiállítás megnyitóján, amelyet Viola Szandra versei, Varga Liza legújabb kollekcióját felvonultató divatbemutatója, és Szűcs Dóri varázslatos hegedűjátéka színesítenek.

Szerezd be, és ékesítsd otthonod kézzel festett egyedi absztrakt festményekkel, és töltődj fel tavaszi életérzéssel április 21-én!

Az est pezsgő hangulatáról az Áprilisi Capriccio hivatalos buborékbeszállítója, a Hungária Pezsgő gondoskodik, édességét pedig a színpompás Bolka Bonbon macaronok biztosítják.

Szeretettel várunk!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy azokat marketing céllal felhasználhatjuk.

 Jelentkezési űrlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkPPSxQLVeSyHXC3-2DhexOfhRUT6igcM4UAPd0Pg9ZFBTVA/viewform

Az adatkezelési tájékoztatót itt találod: https://leszmullekart.hu/adatkezelesi-tajekoztato/