Lesz-Müllek Art

IDŐTÁLLÓ REMEKMŰVEK
Bernadett gyönyörű, harmonikus színkompozíciókat felvonultató műalkotásai
egyedi méretben, hogy biztosan az otthonod középpontjává váljanak.
KULTÚRÁLIS HATÁSOK
Bernadett művészi karrierjére nagy hatást gyakorolt az európai, az arab és az amerikai kultúra, valamint a modern művészeti irányzatok.
MODERN MŰVÉSZET
Művészettörténészként Bernadett kiváló érzékkel ötvözi az absztrakt és
a figuratív művészeti irányzatokat.
KIFINOMULTSÁG ÉS KARAKTER
Minden korszaknak megvoltak a sajátos mintázatai és színei.
Bernadett művei a mai trendekhez alkalmazkodva válnak a holnap klasszikusaivá.
LIMITÁLT SZÉRIÁS MŰALKOTÁSOK
A limitált szériás műalkotások piaci rést jelentenek a képzőművészeti szektorban,
ennek köszönhetően hosszú távú befektetésnek számítanak.
Előző
Következő

Lesz-Müllek - Ars poetica

A művészet az életem. Amióta az eszemet tudom, mindig vonzott ez a lenyűgöző önkifejezési forma. A vizuális művészetek iránti érdeklődésem terelt a művészettörténeti tanulmányok felé. Mindent tudni szerettem volna a kedvenc festményeimről, és az azokat létrehozó zseniális, kreatív művészekről. Meg akartam érteni a vásznon megnyilvánuló érzéseket, gondolatokat, motivációkat, hogy az alkotók hogyan formálták egyéni stílusukat, és közvetve az őket körülvevő világot is. Meggyőződésem, hogy a művészetek legfőbb küldetése, hogy a befogadót bevonják, és egy magasabb, minőségibb lelkiállapotba emeljék. Ezáltal a művész felelőssé válik az adott kor társadalmi fejlődéséért. A korszak civilizációjának, kultúrájának fejlettségi szintje pedig visszatükröződik a művészetekhez való viszonyában.

Főoldal
KORTÁRS FESTMÉNYEK

Minden festmény egyedileg, kézzel készül, a mai művészeti irányzatoknak és folyamatoknak megfelelően. A művész célja a boldogság, a pozitív gondolkodásmód és az életöröm tükrözése, az absztrakt és a figurális művészetek kombinálásának segítségével.

Főoldal
KEVERT TECHNIKA

A műalkotások kevert technikák alkalmazásával, és kizárólag magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A gondosan alkalmazott védőbevonat garantálja a minőségromlás nélküli, hosszan tartó vizuális élményt.

Főoldal
EXKLUZÍV BELSŐ TEREK

Az egyedi megrendeléseket minden esetben az adott belső térhez igazítva készíti el a művész, a legmagasabb minőségben, figyelembe véve a rendelkezésre álló helyet, a fényeket és a színeket, a bútorok stílusát és az egyéb speciális igényeket.

ÚJDONSÁGOK